Izvor: alo
23.07.2024 u 07:27
0

PARTIZAN NA POČETKU PUTA KA LIGI ŠAMPIONA: Biće žestoko

Igra se dvomeč i nerešen rezultat pred revanš u Beogradu bi nam odgovarao, poručuje kapiten Marković

„Parni valjak“ ne može da se uzda u tradiciju – protiv Kijevljana četiri poraza iz četiri meča! – na početku puta ka Ligi šampiona. Nema ni pomoć „grobara“ u Lublinu, gde ukrajinski velikan dočekuje goste iz Evrope…

Crno-bele, dakle, čeka izazov u poljskom gradu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno UEFA takmičenje (20.00). Dinamo je i prema kladionicama veliki favorit da večeras ostvari pobedu (1,65, napram 5,60 na dvojku), a toga su, veli kapiten Svetozar Marković, svesni i u Partizanu.

SRBIJA RAZBILA GRČKU U KRCATOJ ARENI! Ono što smo večeras videli od Orlova raduje celu naciju – momci, neka tako bude i u Parizu!

– Odlična ekipa. Ako pričamo o napadačima, prvo ime je Jarmolenko. O njemu ne treba trošiti reči. Veoma kvaliteni, kako timski, tako i individualno. Dinamo je favorit na papiru, ali ta činjenica skida malo pritisak s nas – istakao je Marković za Arenu sport pred put u Lublin.

Međusobni susreti

Kup šampiona 1976.

Dinamo – Partizan 3:0 (1:0)
Partizan – Dinamo 0:2 (0:1)
Liga Evrope 2017.
Partizan – Dinamo 2:3 (2:0)
Dinamo – Partizan 4:1 (3:1)

Stanojevićev tim nije blistao na superligaškoj premijeri, jedva 1:0 protiv Napretka u Humskoj.

– Svesni smo da partija na startu prvenstva nije bila dobra, ali potrudićemo se da to popravimo. Pobeda bi bila najbolja opcija, iako ne razmišljamo na taj način. Treba da budemo pametni, igra se dvomeč. I nerešen rezultat pred revanš u Beogradu (31. jul) bi nam odgovarao – dodao je kapiten crno-belih.

Rendžers sledeći rival

Rendžers će biti rival Partizanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ukoliko crno-beli eliminišu Dinamo. „Policajci“ iz Glazgova su prošlu sezonu završili na drugom mestu uz osam bodova zaostatka za Seltikom.

Ukoliko Partizan ne prođe Kijevljane, preseliće se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će ga čekati poraženi iz dvomeča Fenerbahče – Lugano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter