Izvor: Kurir
21.02.2024 u 16:49
1

„PLAKAO SAM ZBOG NOVAKA“: Alkaraz bez dlake na jeziku pričao o Đokoviću, pa otkrio nepoznate detalje njihovog odnosa!

Najbolji španski teniser Karlos Alkaraz u zanimljivom razgovoru medije dotakao se brojnih aktuelnih teniskih tema.

Govorio je o svojoj trenutnoj formi, borbi za prvo mesto ATP liste, Janiku Sineru, ali i uvek aktuelnoj „GOAT“ raspravi i jednom bolnom porazu od Novaka Đokovića.

Alkaraz je saglasan sa Rafaelom Nadalom, koji je nedavno u jednom intervjuu priznao da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji, gledajući statistiku.

Međutim, mladi Španac ističe da nije sve u brojkama…

-Svako ima svoje viđenje stvari. Za neke je Đoković najbolji, za druge Rafa, za treće Federer. Rafa je rekao da je Đoković najbolji po brojkama, tako i ja mislim. Po brojkama, Đoković je najbolji u istoriji, u to nema sumnje. Verujem da je priča o tome ko je najbolji nešto što prevazilazi brojke. Sva trojica su tu i za mene su sva trojica velikani.

ALKARAZ SANJA VELIKE SNOVE: Želja mi je da postanem najbolji igrač sveta!
tanjug ap photo thibault camus

Španac je priznao da ga je jedan neuspeh protiv Novaka toliko zaboleo da je pustio i suze. Reč je o porazu u polufinalu Završnog mastersa u Torinu, kada je Đoković savladao Alkaraza.

-Bilo je mečeva i poraza koji su me pogodili, poput onih od Zvereva i Đokovića na ATP finalu, od Đarija u Buenos Ajresu- rekao je Alkaraz i otkrio posle kog poraza je zaplakao:

TEŽAK PORAZ: Čukarički savladao Partizan u nesvakidašnjoj utakmici, sjajna asistencija Stankovića, Cvetković doneo pobedu svom timu

-Nisam siguran, ali rekao bih da je to bilo posle poraza od Đokovića u polufinalu Torina- dodao je Španac.

Podsetimo, Alkaraz je nakon neuspeha u Buenos Ajresu zaigrao na ATP turniru u Rio de Ženeiru, međutim, na prvom meču doživeo je neugodnu povredu zgloba i bio je prinuđen da preda meč 117. teniseru sveta Tijagu Monteiru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„PLAKAO SAM ZBOG NOVAKA“: Alkaraz bez dlake na jeziku pričao o Đokoviću, pa otkrio nepoznate detalje njihovog odnosa!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter