Izvor: KURIR
25.04.2024 u 10:12
0

POJAVILE SE MAJICE SA ŠOKANTNOM PORUKOM: U njima će igrači Partizana izaći večeras na večiti derbi

Fudbalski klub Partizan najavio da je će na večerašnjem derbiju iskazati protest zbog dešavanja u prethodnom meču sa najvećim rivalom.

Crno-beli smatraju da su tada žestoko oštećeni od strane arbitara, a za sve su okrivili one koji ih postavalju – sudijsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije.

Kurir je došao u posed fotografija sa majicama koje će nositi fudbaleri Partizana prilikom izlaska na teren Marakane.

– Neki ljudi nikad neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza – piše na majici uz tag „FSS“.Malo posle objave ovog teksta stigla je i zvanična potvrda iz Partizana, te je jasno da će crno-beli na ovaj način pokušati da pošalju poruku pred polufinale Kupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Utakmica Crvena zvezda – Partizan igra se večeras od 19 časova u okviru polufinala Kupa Srbije. Nadamo se da će ovoga posle posle derbija biti priče o sjajnoj igri i igračima, a ne sudijama.

Inače, delilac pravde na Marakani biće Miloš Milanović, mladi arbitar iz Ćuprije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter