Izvor: Kurir
09.10.2023 u 07:36
0

PONOS IZRAELA BRINE ZA BEZBEDNOST IGRAČA – Makabi EVAKUIŠE strance na Kipar! Uskoro će im se pridružiti i ostatak ekipe!

Zbog ratnog stanja koje vlada u Izraelu, Makabi Tel Aviv odlučio je da se pobrine za bezbednost svojih igrača.

Stranci iz ekipe biće prebačeni na Kipar, a za dva dana će im se priključiti i ostatak ekipe.

Podsetimo, u nedelju je zvanično saopšteno da je utakmica Evrolige između Makabija i Milana, koja je trebalo da se odigra u četvrtak, suspendovana.

BAHAR U ŽALOSTI: Simboličan gest pre utakmice sa Radničkim

Klub iz Tel Aviva razmatra opciju da promeni domaćinstvo sa Valensijom, pa da se meč umesto u Izraelu, 18 oktobra odigra u Španiji.

Posle stravičnog napada Hamasa u kom je više od hiljadu ljudi izgubilo život, u Izraelu je proglašeno ratno stanje i Ministarstvo kulture i sporta saopštilo je da su svi sportski događaji otkazani do daljnjeg.

Podsetimo, prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović u subotu se obratio rukovodstvu Makabija i ponudio im da svoje utakmice igraju u prestonici Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter