Izvor: Kurir.rs
25.08.2023 u 14:13
0

ZAŠTO ĆE NOVAK BITI NADMOĆNIJI? Proslavljena teniserka otkrila tajnu dominacije Đokovića!

Legendarna Kris Evert govorila je o Novaku Đokoviću.

RAZOČARALA SVE ŠPANCE: I ova LEPOTICA je izabrala Novaka (VIDEO)

Ona se osvrnula na finale Sinsinatija i duel sa Karlosom Alkarazom.

– Ovo je nešto što spada u Novakovu snagu u igri i životu, a to je taj mentalni aspekat, mentalna čvrstina. Činjenica a je u stanju da prođe krizu, kako što ste videli u Sinsinatiju, za šta ne znam kako ste se vi osećali, ali ja sam mislila da je van meča već posle osam gemova.. Ipak se vratio, našao nivo više i prilagodio se uslovima. Sredio je redove – primetila je Kris Evert.

Sve to što je imao u tom finalnom meču u Ohaju može da pomogne Novaku na putu ka 24. grend slem tituli.

– Ako opet dospe u takvu situaciju, gde je u prilici da igra finale i pobedi, mogla bi da bude druga priča. To što je izgubio na Vimbldonu će mu pomoći, jer on uči iz grešaka. Iz svojih neuspeha i čega god je bilo tamo, a usput, Alkaras je odigrao neverovatan meč i imao sjajne udarce. Nije da je Đoković uradio bilo šta pogrešno. Ipak, ovog puta će biti spremniji za ono što sledi – zaključila je Amerikanka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter