Izvor: Alo.rs
10.02.2024 u 07:23
0

RAFAEL NADAL PROMENIO SPORT: Španac objavio snimak koji je sve iznenadio (VIDEO)

Ne bi se postideo ni pred Miloradom Čavićem.

KAKVA DOMINACIJA – NOVAK JE NAJBOLJI U ISTORIJI TENISA! Isplivao novi podatak koji to DOKAZUJE – opet je Nadala ostavio u prašini!

Španski teniser Rafael Nadal sprema se za povratak na teren na turniru u Dohi, koji je na programu od 19. do 24. februara.

Rafa u poslednje vreme muku muči sa povredama, pa je morao da propusti i Australijan open, ali ne odustaje od tenisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Posle tretmana i lekarske intervencije Nadal će se vratiti tenisu i probaće da dođe do najbolje forme do sezone na šljaci i Rolan Garosa.

Dotle se sprema na pomalo neobičan način, pa je u petak objavio snimak gde se vidi kako sa kapicom na glavi zaranja u vodu. Uspeo je Španac da preroni celu dužinu bazena i da se okrene, pa je u komentarima dobio mnogo komentarima da bi mogao da se bavi i tim sportom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter