Izvor: mondo
01.03.2024 u 12:00
0

SCENA ZA PAMĆENJE, NOVAK I STEFAN TRENIRAJU JEDAN PORED DRUGOG: Dva terena i potezi koji pokazuju kako ga sin KOPIRA

Stefan Đoković imao je svoj trening sa vršnjakom na terenu pored tate Novaka Đokovića

Novak Đoković ranije je došao u Ameriku kako bi se što bolje pripremio za turnir u Indijan Velsu. Tamo nije sam, pored njegovog stručnog štaba tu je i njegova porodica, sa njim su i sin Stefan i ćerka Tara. I sa njima pravi šou. Prvo je sa Tarom imao scenu koja je obišla svet i oduševila mnoge.

KEVIN DURENT PRETI I SRBIJI! OBEĆAVA DOMINACIJU AMERIKANACA NA OI: „Sve da ih dobijamo sa 50 razlike!“

 

Sada je sa sinom Stefanom takođe imao jednu interesantnu scenu. Trenirali su na dva terena, jedan do drugog. Novak je sparingovao i vežbao udarce pred start turnira, dok je pored bio njegov naslednik koji je razmenjivao udarce sa svojim vršnjakom. Na snimku koji se pojavio mogu da se vide i sličnosti u njihovim udarcima i kretanjem. Ne kažu slučano da iver ne pada daleko od klade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter