Izvor: Kurir.rs
29.08.2023 u 13:21
1

Selektor Pešić doneo dobre vesti, cela Srbija može da odahne

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je stanju povređenih igrača pred utakmicu sa ekipom Južnog Sudana.

Selektor je otkrio u kakvom su stanju Aleksa Avramović i Filip Petrušev.

– Dobro su, mislim da će igrati obojica. Filip je već prošao preglede, nadamo se da će sve biti kako treba. To su tipične povrede, košarkaške. Da je juče bila utakmica koja odlučuje prvenstvo ili sudbinu, a isto će biti i sutra. Svaki dan se nešto dešava. Neko nekad ima stomačne probleme, to se dešava i dešavalo i ranije. Tako da svaki dan se nešto dešava. Nije bilo utakmice kada medicinski staf nije radio – rekao je Pešić.

Upitan je i o tome što se vodi samo 12, a ne 14 igrača.

– Taj predlog je postojao, FIBA ga nije usvojila. Koji su razlozi ne znam, ne bavim se tim. Svi bismo voleli da imamo alternative – objasnio je Pešić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Selektor Pešić doneo dobre vesti, cela Srbija može da odahne”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter