Izvor: blic sportal
29.08.2023 u 12:41
0

MUNDOBASKET: Povreda Alekse Avramovića nije tako ozbiljna, ipak danas nije trenirao

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović propustio je trening u utorak zbog problema sa povredom skočnog zgloba zadobijenom u duelu sa Portorikom na Mundobasketu u Manili.

Orlovi odrađuju jutarnji trening u Manili, posle trijumfa nad Portorikom u drugom kolu Svetskog prvenstva, a na njemu nema Avramovića.

Sjajni bek je preventivno otišao na snimanje povređenog zgloba. Kako smo saznali, nije u pitanju ozbiljna povreda, ali će iz predostrožnosti najverovatnije propustiti i utakmicu sa Južnim Sudanom na zatvaranju grupne faze. Očekuje se da bude spreman za nokaut fazu.

KO JE LEPA MARIJANA: Već šest godina Kragujevčanka sudi najvažnije teniske mečeve

Zanimljivo je da su tri selekcije u utorak otkazale svoje treninge u Araneti, Angola, Dominikana i Filipini, samo Italijani danas tu treniraju od 12.00 do 12.50.

Sa druge strane, Južni Sudan, sa kojim se sastajemo, u utorak trenira od 14.15 do 16.15 u PhipSport Areni. Onda teren Orlovi prepuštaju Aleksandru Đorđeviću i Kinezima od 18.45 do 20.45, program zatvaraju Portorikanci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter