Izvor: Kurir
23.04.2024 u 21:15
0

ŠOKANTAN SKANDAL U PREMIJER LIGI: Dvojica fudbalera osumnjičena za silovanje

Novi skandal potresa englesku Premijer ligu.

Dvojica fudbalera Premijer lige su uhapšena nakon što je prijavljeno silovanje policiji.

Dvojica neimenovanih fudbalera su iz istog kluba i uhapšeni su ovog vikenda, prenosi engleski „The Sun“.

Jedan igrač, star 19 godina, navodno je razgovarao s policijom pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje pre nego što je formalno uhapšen. Nakon što je proveo noć u ćeliji, ispitan je pod pretpostavkom krivice od strane detektiva. Drugi igrač, takođe 19-godišnjak, uhapšen je sledećeg dana i kasnije ispitivan od strane policije pod sumnjom za silovanje.

Kako navodi novine, oba igrača su navodno puštena uz kauciju dok se sprovode dalje istrage.

ODLUČENO JE: Da li će Partizan igrati večiti derbi u Kupu?

Portparol policije je rekao The Sun-u:

Policajci su uhapsili dva muškarca nakon prijave za silovanje. 19-godišnji mladić je uhapšen pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje. Drugi 19-godišnjak je uhapšen pod sumnjom za silovanje. Obojica su kasnije pušteni uz kauciju.“

Izvor je takođe rekao da su policajci došli na stadion i razgovarali s jednim od igrača „u privatnoj prostoriji unutar stadiona“. Dodali su da je napustio klub s „drugom osobom“ i da je kasnije te noći formalno uhapšen.

Portparol kluba je rekao The Sun-u:

Budući da je stvar sada u rukama policije, Fudbalski klub neće davati dalje komentare u ovom trenutku.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter