Izvor: HAPPYBSC
21.02.2024 u 09:06
0

SRPSKI DERBI POD SUNCEM BRAZILA: Lajović spasao meč loptu, pa zakazao srpski derbi usred Brazila

Dušan Lajović je morao da preživi pravu golgotu protiv Elahija Danijela Galana, ali je na kraju uspeo da slavi sa 4:6, 7:6(8), 6:1 i da se plasira u osminu finalaturnira u Rio de Žaneiru gde ga čeka srpski derbi.

Ranije je Laslo Đere savladao Bernabea Zapatu Miraljesa i obezbedio mesto u osmini finala, a Lajoviću je trebalo dva sata i 45 minuta igre protiv Kolumbijca kako bi slomio njegov otpor.

Sve do 10. gema je borba bila potpuno izjednačena nakon što je Lajović uspeo da napravi rani brejk, ali ga nije potvrdio. Galan je napravio brejk u 10. gem za 6:4 i tako stigao do seta.

U drugom je delovalo kao da srpski teniser ne može da pronađe svoju igru, a onda je spasao meč loptu u taj-brejku pri rezultatu 6-7, a onda ubrzo završio set u svoju korist.

Nakon toga je Kolumbijac potpuno pao, pa je Lajović sa 6:1 priveo meč kraju.

Meč Lajovića i Đerea je na programu oko ponoći po vremenu u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter