Izvor: Kurir
20.02.2024 u 18:42
0

SUSPENDOVAN LUKA JOVIĆ: Italijani žestoko kaznili srpskog reprezentativca

Srpski reprezentativac Luka Jović kažnjen je sa dve utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici Monca - Milan.

Sudija Andrea Kolombo, utisak je, prestrogo je isključio napadača Milana u 52. minutu. Jovića je prethodno Ico s leđa sa dve ruke odgurnuo, ali to sudija nije video. Međutim, istovetni odgovor Jovića sudija je primetio i potom kaznio.

Jović neće igrati u bitnim utakmicama protiv Atalante i Lacija, ali će biti na raspolaganju treneru Pjoliju na meču Lige Evrope protiv Rena.

NEVEROVATNA AKCIJA ZVEZDE: Karte za Čukarički važe i za derbi protiv Partizana!

Milan je trenutno treći u prvenstvu Italije sa 52 boda, dva manje u odnosu na drugoplasirani Juventus, ali ono što je bitnije ima sedam poena više u odnosu na Atalantu i Bolonju koje se bore za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter