Izvor: tanjug
08.04.2022 u 16:23
0

BIVŠEM NOVAKOVOM TRENERU PRETI ZATVOR Beker proglašen krivim po više tačaka optužbe!

Bivši nemački teniser Boris Beker i nekadašnji trener našeg Novaka Đokovića proglašen je krivim za skrivanje imovine u stečajnom procesu.

Porota Krivičnog suda u Londonu ocenila je da je nekadašnja teniska zvezda kriva po više tačaka optužbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Optužen je za skrivanje dela imovine od vlasti u procesu stečaja koji je protiv njega ranije pokrenut.

Visina kazne, kako je najavljeno, biće objavljena 29.aprila, a kazna bi mogla biti i zatvor.

Beker je, kako prenose nemački mediji, ljutito pratio izricanje presude, protiv koje može podneti žalbu.

Beker je 21. juna 2017.od strane suda proglašen nesolventnim, a tužilac ga je optužio da je sakrio deo imovine kao što su žiro-računi i nekretnine, ali i pehari kao što je pobednički sa Vimbldona 1985.godine.

Nemački teniser je odbacivao optužbe, tvrdeći da o svojim finansijama nikada lično nije vodio računa, već se oslanjao na ekspertizu stručnjaka i savetnika.

Njegov advokat Džonatan Lejdlou ga je prikazao kao naivnog i lenjog, tvrdeći da nije blagovremeno bio informisan o svojim obavezama u stečajnom postupku.

Državni tužilac Rebeka Čalkej tvrdila je da je Beker svesno prebacio novac na druge žiro račune, kako bi ga sakrio od stečajnog postupka.

Takođe je znao i da je bio uknjižen kao vlasnik više nekretnina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter