Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 18:16
0

GOREĆE U MADRIDU! NOVAKA čeka PAKLENA KONKURENCIJA! Direktor TURNIRA potvrdio – DOLAZE NADAL i ALKARAZ!

Direktor Mastersa u Madridu Felisijano Lopez očekuje da na turniru nastupaju Rafael Nadal i Karlos Alkaraz.

Bliži nam se početak sezone na šljaci, a jedan od najvećih turnira igra se u Madridu. Direktor Mastersa Karlos Alkaraz pojavio se pred novinarima i objasnio šta navijači mogu da očekuju u španskoj prestonici od 26. aprila do 7. kada će na programu biti Masters u Madridu.

Španac je raspalio maštu navijača budući da je rekao da se očekuju nastupi Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza. Njih dvojica sledeće sezone neće igrati u Monte Karlu zbog povreda, ali kada je reč turnir u domovini, čini se, dileme nema.

– Očekujem da će biti spremni do Madrida. Alkaras ovde brani titulu, a Nadal ako je zdrav, uvek je kandidat za konačnu pobedu. Sigurno je da na šljaci sada nemamo izrazitog favorita, kao što je to bio slučaj prethodnih godina – rekao je Felisijano Lopez.

Karlos Alkaraz prošle sezone osvojio je turnir u Madridu pošto je na putu do trofeja eliminisao i Novaka Đokovića. Ipak, srpski teniser sada dolazi naoštren u Španiju da se revanšira mladom Špancu, a koliko je prvi teniser sveta ozbiljan u nameri da osvoji novi masters govori činjenica da već neko vreme vredno trenira u Monte Karlu.

Đoković je zbog dobro poznatih pravila u SAD morao da propusti Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a očekuje se da iduće nedelje nastupi u Monte Karlu.

ANA IVANOVIĆ PROGOVORILA O ĐOKOVIĆU: Navijači će biti oduševljeni!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter