Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
01.12.2023 u 18:28
0

KIRJOS ŠOKIRAO: Hteo sam da se ubijem

Australijanac je u tom periodu bio u depresiji, a da mu je dosta pomogao da se izvuče Endi Mari.

Nik Kirjos je ponovo u centru pažnje, nakon što je otkrio da je hteo da izvrši samoubistvo.

Australijanc je istakao da mu je u tom periodu mnogo pomogao Endi Mari, koji je video da nesto nije u redu sa poznatim teniserom.

– Endi me je uvek podržavao. Čim sam došao na turnire, nekako je video da sa mnom treba raditi i uzeo me je pod svoje. Onda je kasnije tokom moje karijere shvatio da ja mislim da niko ne može da me trenira ili da sam na svom putu, ali uvek je bio neko ko je pazio na mene – otkrio je Kirjos i dodao:

NADAL SE VRAĆA? Španac objavio video poruku, evo šta je poručio! (VIDEO)

– Pitao me je šta mi je to na ruci, tad sam se samopovređivao. Odmah video da nešto nije u redu sa mnom. Endi je odmah preduzeo neke mere, i počeo da me savetuje, a ja kao da u tom trenutku nisam bio zaintersovan za bilo kakvu saradnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter