Izvor: Kurir
10.09.2024 u 07:58
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD SINERA: Ovim odgovorom izdao Novaka Đokovića

Ne postoji osoba u svetu tenisu koja, poput Novaka Đokovića, bez ikakve sujete čestita rivalima kada urade nešto dobro ili osvoje neki turnir.

To se desilo i posle US opena, kada je Đoković među prvima uputio Italijanu čestitku. I to ne jednom. Srpski as mu je prvo komentarisao objavu na Instagramu, a potom i na „storiju“.

PREKINUTA UTAKMICA ZBOG TRANSPARENTA: Policija morala da interveniše

Isto tako, samo koju nedelju ranije, Novak je pružio podršku Sineru tokom doping skandala u koji je Italijan bio umešan. Siner je u martu dva puta bio pozitivan na doping kontroli, pa su mnogi bili protiv toga da se takmiči na US openu, ali ga je Novak podržao.

I kada se očekivalo da Siner uzvrati makar malo, bar da izrekne ono što je jasno svima, da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, Italijan mu je zabio nož u leđa.

Siner je u intervjuu ATP-a upitan ko je najbolji teniser svih vremena (GOAT). Očekivao se odgovor „Đoković“, ali ga nismo dočekali.

– Za mene je GOAT Rodžer – rekao je Siner.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter