Izvor: BSC HAPPY
01.04.2023 u 10:17
0

OVO SVE ZANIMA! Evo do kada Novak MINIMALNO OSTAJE NA PRVOM MESTU!

Novak Đoković će od ponedeljka ponovo biti prvi teniser sveta, a na toj poziciji će zadržati minimalno do Mastersa Monte Karlu.

Novak Đoković nije mogao da učestvuje na Mastersima u Americi, zbog kovid protokola u ovoj državi, ipak bez obzira na to, vratio se na prvo mesto i od ponedeljka će imati 380 bodova više od Alkaraza.

Španskom teniseru je bilo potrebno da odbrani titulu na Floridi kako bi ostao prvi reket sveta, ali je poražen u polufinalu od Janika Sinera.

Novak će se tako na prvom mestu zadržati do 16. aprila, a ako osvoji titulu u Monte Karlu, sigurno ostaje na prvom mestu, pošto i on i Alkaraz tu brane samo po 10 bodova.

Svakako, ako bi ispali u istom kolu, Đoković bi bio najbolji do polovine aprila. Nole bi bio bolji i da Alkaraz prođe jednu rundu više, ali da Karlos Alkaraz ne osvoji na kraju titulu (samo da od finala ne stvori trofej).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter