Izvor: B92
11.09.2023 u 22:06
0

„PRAVI PREPOZNAJU PRAVE“: Udovica Kobija Brajanta podržala Novaka (FOTO)

Novak Đoković predstavlja zasigurno najboljeg tenisera svih vremena, koji nastavlja da pomera granice u svetu "belog sporta".

Najemotivniji momenat za publiku u Njujorku bio je kada je Novak obukao posebnu majicu, posvećenu Kobiju Brajantu.

Tu su na slikama Đoković i Brajant i broj 24, koji je obeležio i karijeru legendarnog košarkaša, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći, a za koga je Novak bio posebno vezan.

Mamba zauvek, pisalo je na majici Novaka Đokovića, koji je pogledao ka nebu nakon što je obukao majicu, a ovu 24. titulu simbolično je posvetio svom velikom prijatelju, koji je sa neba sigurno navijao za njega.

NOVAK OTVORIO DUŠU POSLE FINALA: Bog i anđeli čuvari su mi pomogli da pronađem snagu

Snimak Novakovog obraćanja posle finala US Opena, na svom instagram profilu podelila je i Vanesa Brajant uz reči zahvalnosti najboljem teniseru sveta.

„Čestitke Novače, to je taj mamba mentalitet. Pravi prepoznaju prave!“, napisala je Vanesa koju je dirnuo potez Novaka Đokovića.

Đoković je posle osvajanja US Opena na konferenciji za medije objavio da bi u gradu u kome je Kobi ispisao istoriju, Los Anđelesu, mogao da završi karijeri, ako sve bude po planu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter