Izvor: Kurir
11.05.2024 u 09:29
0

CEO BEOGRAD JE VIDEO VEROVATNO: Na konferenciji dobio pitanje na srpskom jeziku

Nikola je bio sjajno raspoložen na konferenciji za medije koja je usledila nakon trijumfa Nagetsa u "Target centru".

Košarkaši Denvera pobedili su u „Target centru“ ekipu Minesote rezultatom 117:90 i prednost Timbervulvsa u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige smanjili na 2:1.

Samo jedna asistencija nedostajala je Nikoli da zabeleži još jedan spektakularan tripl-dabl. Utakmicu je završio sa 24 poena, 14 skokova i devet asistencija, a upisao je i tri osvojene lopte i tri blokade.

Nakon meča raspoloženi Jokić strpljivo je odgovarao na pitanja znatiželjnih novinara.

Nikola je na konferenciji dobio i pitanje na srpskom jeziku. Novinar mu je čestitao na MVP tituli i rekao da je Srbija ponosna i da je na Kuli Beograd bila poruka za njega.

Jokić je nabacio osmeh na lice i odgovorio:

„Video sam, video sam. Hvala puno. Nisam očekivao, znači mi, kako da ne. Ceo Beograd je video verovatno. Zahvaljujem se, ko god je zaslužan,“ rekao je Nikola koji se potom osvrnuo i na sam meč:

„Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo bolja agresivnost, bili smo brži i pametniji u većini utakmice, nismo imali toliko izgubljenih lopti iz kojih bi oni mogli lako da daju poene. Pogađali smo šuteve, kreirali smo otvorene šuteve, skakali smo dobro u odbrani. Kolektivno jedna sjajna utakmica za nas. Nadamo se da će i u nedelju biti isto tako“, rekao je Jokić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter