Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
09.12.2023 u 12:07
0

RODŽEROVA NOVOGODIŠNJA ČETITKA: Evo šta želi Noletu i Rafi u 2024. godini

Rodžer Federer bi voleo što duže da ih gleda na terenu.

Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer javno je podelio svoje lepe želje koje ima kada su u pitanju njegovi najveći rivali sa terena – Novak Đoković i Rafael Nadal!

Pomenuti teniseri su činili Veliku trojku u poslednje dve decenije, dominirali su „belim sportom“, da bi Federer odlučio da se povuče prošle godine.

– Bio sam zaista srećan što sam igrao protiv njih 40-50 puta, tako da imam mnogo uspomena iz tih velikih mečeva, bitaka. Toliko puta sam odgovarao na pitanja o njima i mogu reći samo najbolje. Bilo je sjajno deliti teren sa njima toliko godina – rekao je Švajvarac tokom nedavnog sponzorskog intervjua, pa dodao:

RAFA PRIPREMA OPAKI PLAN: To se Noletu neće svideti (FOTO)

– Nadam se da će se Rafa vratiti sledeće godine jak i nadam se da će Novak moći da igra koliko god želi, jer je dobro za igru da ovi momci i dalje budu tu.

Kada je u pitanju Nadal, sledeća sezona bi mogla da bude njegova poslednja, dok je Đokovići najavio žestoku borbu za Zlatni slem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter