Izvor: Informer.rs
21.05.2023 u 13:42
0

ŠPANAC UNIŠTIO NOVAKU ROĐENDAN! Nole SUTRA predaje krunu!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković, od sutra neće biti prvi na ATP listi.

Najbolji srpski teniser na 36. rođendan moraće ponovo da prepusti presto mladom španskom asu, a na čelo će se ponovo vratiti Karlos Alkaraz.

Iako je naslednik Rafaela Nadala (kako ga mnogi zovu) učešće na mastersu u Rimu završio veoma rano, njemu je i pojavljivanje na terenu u prestonici Italije i jedna pobeda, donella 45 poena, što mu je bilo dovoljno da pretekne Đokovića.

Dakle, Španac če od ponedeljka imati 6.815 bodova, dok će Novak imati 5.955, s obzirom da je ispao u četvrtfinalu i da nije odbranio titulu osvojenu prošle sezone, pa će u odnosu na poslednju listu izgubiti ukupno 820 bodova.

Interesantno, nedelju dana pre Rolan Garosa može da se dogoditi da naš as još nazaduje. To zavisi od ishoda finalnog meča u Rimu koji od 15 časova igraju danski i ruski teniser, Holger Rune i Danil Medvedev.

Ukoliko Rus osvoji titulu u Italiji i on će preteći Novaka i naći se na drugom mestu liste sa 6.330 bodova. Nema sumnje da će Nole i njegovi navijači sada navijati za Runea, koji je pobedio u četvrtfinalu našeg tenisera.

Danca svakako očekuje skok na šesto mesto ATP liste, a nakon finala će se znati da li će imati 4.375 ili 4.775 bodova u ponedeljak.

NADAL PROPUŠTA I OLIMPIJSKE IGRE: Pravila su takva, verovatno neće igrati u Parizu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter