Izvor: Kurir.rs
21.09.2020 u 10:12
0

SRBIN IZBAČEN SA ROLAN GAROSA: Zabranjen mu nastup u Parizu zbog trenera

Srpski teniser Peđa Krstin neće nastupati u kvalifikacijama za Rolan Garos, jer je njegov trener bio pozitivan na virus korona!

Iako je srpski teniser imao ngativan nalaz, organizatori su doneli odluku da Krstin bude izbačen iz žreba za kvalifikacije.

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

Istu sudbinu doživeo je i najpoznatiji teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur. Džumhurov trener je takođe bio pozitivan na testiranju pa je njemu zabranjeno da učestvuje na turniru.

Nema sumnje da će ove diskutabilne odluke podići veliku prašinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter