Izvor: HappyBSC
21.09.2020 u 11:19
0

TRENER SRPSKOG ASA U ROMANTIČNOM ZAGRLJAJU SA OVOM LEPOTICOM: Ljubav koja nema rok trajanja (FOTO)

Goran Ivanišević je bivši proslavljeni hrvatski i jugoslovenski teniser, a sada je poznat kao trener štaba prvog reketa sveta, Novaka Đokovića. 

Nives i Goran Ivanišević pokušavaju svoj život da sakriju od očiju javnosti, kako bi se zaštitili od medijske pompe, ali im to ne polazi za rukom.

Iznenadili su sve kada je supruga Noletovog trenera objavila sliku trenutka nežnosti. 

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

Milionski auditorijum, je imao priliku da vide deo razmenjivanja poljubaca i nežnosti para koji se do nedavno krio od svih, kako ne bi njihova ljubav bila paradna. 

Voditeljka  je objavila dve fotografije na kojima se grli sa teniserom na plaži pa mu posvetila i dugačku emotivnu objavu koja je raznežila sve. 

-Želim da znaš da osećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osećam se sigurno s tobom. Zaštićeno. Kao da je štit nada mnom kad si u blizini. Potpuno sam svoja s tobom (zbog čega sam veroatno naporna) jer više ne nosim svoju cool masku… Od mene si napravio veću ženu. Dao si mi priliku da stvarno volim muškarca. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i nadahnuo da postignem više… Jako te volim. Bezuslovno. Ovo je moja istina. Nikad neću odustati od tebe. Moja odanost je s tobom –  stoji, između ostalog, u objavi.

Ove reči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Emotivno i puno topline izvire iz reči Nives koja sa Goranom Ivaniševićem ima dvogodišnjeg sina Olivera. 

Da ljubav nema rok trajanje svedoči nežnost koju razmenjuju na plaži, a koja se vidi na fotografiji. 

Nives je istakla da je Goran sjajan otac i da je ponosna na njega i kao muža i oca. 

View this post on Instagram

I want you to know I feel real joy in my heart when I’m around you. I feel safe around you. Protected. Like a shield over me when you’re around. I am totally myself with you (which is probably why I’m annoying) because I don’t wear a cool mask anymore.. You’ve made me into more of a woman. You’ve given me an opportunity to really love a man. You’ve been with me while I’ve been sick. Through my fears. U have encouraged me, and inspired me to reach higher. I’ve learned so much more about myself with you. You’ve been my turn up and my church. I wouldn’t want to go thru this journey with anyone but you. I look up to you in a lot of ways and strive to educate myself more. And when we’re at odds,having fights, I feel defeated and sad, knowing we are so much better than that. I just want you to know that you’ve been the greatest boyfriend to me. You aren’t perfect but I would never ask you to be. You and I work. We fit. And… you’re still the coolest guy in the world to me. Still! I love you so much. Unconditionally. My truth is this. I’m never going to give up on you. My loyalty and devotion is to you. L.L.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter