Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
17.01.2024 u 19:59
0

„Šta je sa tobom, zašto mrziš Australijance?“ ŠOU ĐOKOVIĆA I KIRJOSA: „Vrati se, čoveče, hajde da igramo dubl“ (VIDEO)

U razgovoru na programu "Eurosporta", Novak Đoković je imao zanimljivu diskusiju sa stručnim konsultantom te televizije, Nikom Kirjosom. nakon što se plasirao u treće kolo Australjan opena.

Kirjos je sa šalom upitao Đokovića o njegovom impresivnom skoru protiv Australijanaca.

„Igrao si mnogo bolje od mene bolestan. Šta je sa tobom, imaš 14:1 protiv Australijanaca? Šta nije u redu sa tobom? Zašto mrziš Australijance? – pitao je Kirjos Đokovića“.

Đoković je, s osmehom na licu, odgovorio:

„Ti si me pobedio, ali ne na Grend slemu. De Minor me je nedavno pobedio u Pertu. Da, tako je, Lejton Hjuit me je pobedio na US Openu 2005. ili 2006. godine. Ne znam šta je u pitanju, ne razmišljam o tome, ali imam dobar skor sa domaćinima na grend slemovima“.

Nakon toga, Barbara Set je sugestirala Kirjosu da se vrati tenisu, a Đoković se sa tim složio.

– Da, vrati se, čoveče, hajde da igramo dubl.

Kirjos nije krio entuzijazam.

– Ja sam spreman. Hajde da radimo WWE (američko rvanje) sa onim likom u publici. Ja ću skočiti prvi za tebe i izbaciti tog momka sa tribina!

„NE ŽELITE DA ZNATE ŠTA MI JE REKAO“: Đoković OGORČEN ponašanjem publike

Novak je s osmehom zaključio:

– Voleo bih to, uzeo kokice i rado gledao – zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter