Izvor: NOVA SPORT
07.02.2024 u 18:36
0

TRENER BAJERNA: „Atmosfera u Beogradu je fantastična, gostovanje Partizanu je jedno od najtežih“

Trener košarkaša Bajerna Pablo Laso izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom, da je utakmica sa crno-belima u Beogradu jedno od najtežih gostovanja u Evropi.

Košarkaši Partizana će u četvrtak od 20.30 sati u Beogradskoj areni dočekati Bajern.

„Partizan je bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva koje možeš imati u Evropi, jer je atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju svoj tim. U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse“, istakao je Laso.

Partizan je 11. na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 13 poraza dok je Bajern 15. sa 10 pobeda i 15 poraza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter