Izvor: Kurir
18.02.2024 u 20:40
0

VEČITI DERBI: Partizan na NEVEROVATAN način ostao bez pobede protiv Zvezde!

Luda završnica večitog derbija u rukometu!

Imao je Partizan dva gola prednosti minut pre kraja, 18 sekundi pre kraja vodio je gol prednosti, a meč je završen nerešeno – 31:31 (15:16).

Andrejević je najpre smanjio na gol zaostatka (30:31), a onda je Mladen Šotić kiksom stvorio crveno-belima iznenadnu, ogromnu šansu, koju su i iskoristili. Nakon poslednjeg napada svog tima utrčao je u šest metara, sprečio Zvezdu da započne napad i dobio direktan crveni karton zbog opstrukcije igre. I da stvar bude gora za crno-bele, sviran je i sedmerac iz koga je Bujišić izjednačio i tako stavio tačku na neverovatan meč.

Crno-beli su imali poslednji napad, 11 sekundi da pobede, ali Veljko Popović nije uspeo da zatrese mrežu. Zvezdin golman Kovačević odbranio je šut i u poslednjem trenutku meča, za konačni remi, koji su navijači Zvezde burno proslavili.

Za igrača utakmice proglašeno je mlado levo krilo Zvezde Dušan Šmigić, dok je Mihajlo Šljukić dao 6, a Miloš Bujišić 5 golova. Kod crno-belih Uroš Kojadinović je imao 10, Veljko Popović 6, a Nikola Kovačević 5 golova.

Bolje je Crvena zvezda počela meč, sjajno su crveno-beli iskoristili igrača više i poveli sa 8:4 u 11. minutu ali je onda njihova prednost počela da se topi jer se Partizan probudio. Nakon neverovatnog gola Šotića iz poslednjeg dodavanja krenula je serija koja se završila pogotkom Kojadinovića za preokret 14:13. U samom finišu poluvremena Partizan je i sa dva igrača manje uspeo da postigne pogodak i vodio je 16:15 na odmoru.

Crvena zvezda je preko Dušana Šmigića izjednačila u prvom napadu drugog dela tako da se praktično krenulo sa nule. Upravo je serijom golova Šmigića Zvezda uspela da iz minusa od dva gola povede 22:21, a posle još jednog gola sa crte Partizan je morao da zove minut odmora.

Ušlo se sa nerešenim rezultatom 25:25 u poslednjih deset minuta, a domaćin je onda sa dve kontre uspeo da se odlepi na 27:25. Ipak crno-beli predvođeni Kojadinovićem odmah su izjednačili i golom Šotića poveli 28:27. U finišu je viđena prava drama i na kraju remi za pamćenje. Partizan je posle ove utakmice četvrti na tabeli sa 22 boda, dok je Zvezda sa 15 ostala sedma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter