Izvor: Kurir
21.02.2024 u 15:29
0

VUČIĆ O ULAGANJIMA DRŽAVE U FUDBAL: Predsednik progovorio o Partizanu i Zvezdi, pa se dotakao i manjih sportova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je za medije o finansiranju košarkaških i fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana iz državnih izvora.

-Uspeo sam i u tome da ceo narod misli isto što i ja. Ulažemo u njih, mnogo, a sve ostalo je traženje alibija. Srećan sam zbog uspeha Zvezde i Partizana, ali oni meru traže u pobedi međusobno, a ne u uspesima van toga. To neke od njih jedino zanima. Ulažemo oko pet puta više nego 2012. godine. Ulažemo u rukomet, odbojku, vaterpolo mnogo više. Nadam se da će se to vratiti- poručio je Vučić.

printscreen

-Uvek ću se zalagati za privatizaciju naših klubova, opšte je licemerje u našem društvu. Kao što niko neće njima da odgovori, nije sve isto u našem sportu, Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde. Zavisi kako tumačite, ali sve prihode je država obezbedila. Privatnike država zamoli da ulažu, ali uvek se trudimo da merimo. Partizan je kao dobio manje novca… Nije dobio manje. Dobijaju podjednako, Zvezda i Partizan dominiraju u košarci, u regionu, u fudbalu je to bio Dinamo, više nije- rekao je predsednik Srbije.

PANIKA U DOMU FEDERERA: Zbog ovoga će Novaka mrzeti još više, LAŽNI GOSPODIN izgubio jedinu slamku „spasa“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter