Izvor: Telegraf
02.12.2023 u 22:03
1

ZARADIO OZBILJNU SUMU NOVCA: Evo šta je sve Međedović dobio osvajanjem ATP Next Gen turnira

Postao je naš mladi teniser najbolji mladi igrač sveta za 2023. godinu.

Pobedom nad Arturom Fisom u finalu, naš Hamad Međedović postao je najbolji mladi teniser na planeti za 2023. godinu, pošto je osvojio ATP Next Gen turnir u Džedi.

Velika je žal što ovaj turnir sam po sebi ne donosi nove bodove za ATP listu, jer je Međedović odigrao fenomenalno, na nivou na kojem bi mu pozavideli i mnogi stariji vršnjaci.

PONOS SRBIJE, HAMAD IDE NOLETOVIM STOPAMA: Međedović je najbolji mladi teniser

Međutim, dobiće ogromnu finansijsku injekciju.

Samom pobedom u finalu, Hamadu pripada 153.000 dolara, a pošto je uspeo da osvoji ovaj turnir bez poraza, za to mu sleduje posebna nagrada.

Naime, iz nagradnog fonda će mu na to ime pripasti neverovatnih 514.000 dolara, a podsetimo Hamad je na svom putu upisao tri pobede u grupi, trijumf nad Dominikom Strikerom u polufinalu i sada nad Arturom Fisom u finalu.

Bravo, Hamade!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZARADIO OZBILJNU SUMU NOVCA: Evo šta je sve Međedović dobio osvajanjem ATP Next Gen turnira”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter