Izvor: telegraf
18.02.2024 u 16:23
0

ŽARKO PASPALJ IZAŠAO IZ BOLNICE: Otkriveno u kakvom je sada stanju

Dobre vesti za legendarnog košarkaša

Dobre vesti stižu dan nakon finala Kupa Radivoja Koraća: legendarni košarkaš Žarko Paspalj napustio je bolnicu posle intervencije koja mu je urađena na srcu.

Kako se saznaje, on se oseća dobro i ostaje da se oporavi u potpunosti u kućnim uslovima, nakon operacije na srcu.

Podsetimo, Paspalj je 12. februara primljen u bolnicu, gde mu je urađena ablacija zbog srčanih smetnji.

Ablacija je način lečenja jakih aritmija zbog kojih se Paspalj i javio u bolnicu. On ima od ranije urađen pejsmejker. To nije klasična operacija, već je reč o elektrokonverziji u kratkotrajnoj anesteziji.

Paspalj je ranije lečen na Institutu na Dedinju, a sada je smešten u Kliničkom centru Srbije.

Proslavljeni košarkaš je tokom karijere igrao za Partizan, Budućnost, Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios, Aris iz Soluna, Pariz, Virtus i San Antonio. U reprezentativnom dresu osvojio je Evropsko prvenstvo 1989. godine,1991. godine i 1995. godine, kao i Svetsko prvenstvo 1990. godine. Dva srebra sa nacionalnom selekcijom uzeo je 1988. u Seulu i 1996. u Atlanti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter