Izvor: Kurir.rs
05.12.2023 u 08:29
0

KO ODLAZI SA „MARAKANE“? Zvezda dobija milione, odlazi veliki biser, ali i dva bitna igrača

Jovan Mijatović je na izlaznim vratima „Marakane“, a nije jedini.

ZADAR – CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli pobedili Zadar i utišali bučne domaćine!

Već se pisalo o interesovanju Juventusa, a sada su se u trku uključili Fejenord i Zenit, piše „Mozzartsport“. Uz to, taj izvor navodi i da bi izlazna vrednost transfera trebalo da bude oko 5.000.000 evra. Njegove dobre partije, kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi šampiona nisu prošle nezapaženo.

„Trebalo bi da bude jedan od dva lepa izlazna transfera Zvezde u zimskom prelaznom roku koja će popuniti kasu i kompenzovati eliminaciju iz evropskih takmičenja“, piše u tekstu i dodaje da je, nezvanično, holanski klub spreman da ponudi pet miliona evra. Ali, u svemu tome postoji jedan „problem“, odnosno dogovor sa timom iz Rusije.

„Zenit je ‘stavio šapu’ na Mijatovića i Marka Stamenića. Pozivajući se na ugovor sa ‘Gaspromom’ koji je ujedno i njihov glavni finansijer, stavio je pravo preče kupovine na spomenute igrače. To znači da u svakom trenutku može da izjednači ponudu nekog inostranog kluba za Jovana. Isto je bilo i pre dve godine kada je Marko Lazetić otišao u Milan, želeli su ga i tada u Zenitu, ali su igrač i njegovo okruženje želeli isključivo u Milano i na kraju je pronađen kompromis“, piše u tekstu. Drugi igrač koji bi mogao da ode je Osman Bukari.

Jovan Mijatović je dete Crvene zvezde, koje je ove jeseni u sezoni velikih problema crveno-belih pokazalo i talenat i karakter, a malo je nedostajalo da na gostovanju u Bernu protiv Jang Bojsa postigne bar počasni gol za „ispis“ srpskog šampiona iz najjačeg takmičenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter