Izvor: Informer
07.12.2023 u 21:40
2

AKO NE NAORUŽAJU UKRAJINU PAŠĆE VEĆ SUTRA: PUTIN ISKORISTIO PUKOTINU u ZAPADNOM BEDEMU! Ovo niko nije očekivao!

Ovo je trenutak koji je ruski predsednik Vladimir Putin čekao – kada ne treba mnogo da uradi, a pritom ono što je postigao u Ukrajini može da nazove pobedom.

Već statični frontovi u Ukrajini polako postaju još statičniji kako sneg postaje sve dublji. U Kijevu postoji opipljiv osećaj da nekada neuništivi moral polako opada. Otvoreno se govori o neslaganju između glavnokomandujućeg i načelnika štaba Volodimira Zelenskog i Valerija Zalužnog, navodi CNN.

Rusija više ne gubi rat

Rusija više ne gubi rat, kao ni teritoriju koju je zauzela, pa je Ukrajina definitivno ne dobija. Izbori se naziru širom evropskih prestonica, a čak su i farmeri nepokolebljivog saveznika Poljske u zavadi sa susedima Ukrajine.

U Sjedinjenim Državama, republikanci u Senatu sinoć su blokirali zakonodavni paket koji uključuje 60 milijardi dolara pomoći Ukrajini usred sukoba sa demokratama oko američke granice i imigracione politike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKO NE NAORUŽAJU UKRAJINU PAŠĆE VEĆ SUTRA: PUTIN ISKORISTIO PUKOTINU u ZAPADNOM BEDEMU! Ovo niko nije očekivao!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter