Izvor: novosti
11.02.2024 u 20:10
0

AKTUELNE VLASTI STALE NA STRANU AMERIKE: Bivši predsednik Moldavije upozorava

AKTUELNE vlasti Moldavije odlučile su da stanu na stranu Sjedinjenih Država u konfrontaciji sa Rusijom, tako da nisu u stanju da brane nacionalne interese, izjavio je bivši predsednik Igor Dodon

– Sadašnja vlada je odlučila da stane na strani Amerike protiv Rusije. Sadašnji rukovodioci Moldavije su odgajani u „plastenicima“ Stejt departmenta i Soroša. I njihov mandat će se završiti i svi će negde pobeći: u MMF, Svetsku banku, Beč, Sjedinjene Države i tako dalje – rekao je on.

Političar je trenutna dešavanja nazvao velikom tragedijom za Moldaviju, jer se na taj način krše nacionalni interesi zemlje.

MADAGASKAR UVODI POSEBNU KAZNU ZA PEDOFILE: Hirurška i hemijska kastracija za silovatelje dece

 

 

– Ako osoba koja rukovodi, ne vezuje svoju budućnost i budućnost svoje dece sa ovom zemljom, onda nikada neće polaziti od nacionalnog interesa. U Moldaviji na vlasti moraju biti pravi patrioti i državnici – zaključio je Dodon.

Odnosi Moskve i Kišinjeva počeli su da se pogoršavaju nakon što je Maja Sandu, koja se drži proevropske linije, krajem 2020. godine postala predsednica republike.

Kako je primetio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, Moldavija želi da pređe u tabor neprijatelja Rusije. Moskva je pozvala Kišinjev da se vodi interesima svojih građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter