Izvor: Alo.rs
06.11.2023 u 16:35
0

AMERIČKI FIJASKO: „Naša intervencija u sukobu u Ukrajini pokazala se kao katastrofa“

Umešanost Amerike u sukob u Ukrajini dovela je do „katastrofalnih” posledica: napredovanje ukrajinskih trupa je zaustavljeno, one trpe ogromne gubitke, a u međuvremenu Rusija se sve više približava Kini zbog akcija SAD, kaže republikanski kandidat za predsednika SAD Vivek Ramasvami.

AMERIKA ŠOKIRALA ODLUKOM: Ovo se dešava prvi put za 40 godina

Konflikt će, prema Ramsvamiju, na kraju biti rešen pregovorima sa Moskvom i zato Amerika treba da sklopi posao sa njom sada kako bi izbegla besmislenu štetu i sprečila Kremlj da formira vojni savez sa Kinom.

– Ne verujem Putinu – ali sam uveren da će on delovati na osnovu sopstvenih interesa, kao što može biti uveren da ćemo i mi učiniti isto. Ovde se radi o tome da se naša intervencija u sukobu u Ukrajini pokazala kao katastrofa – kazao je Ramasvami.

Dodao je i da mnogi zvaničnici u Sjedinjenim Državama počinju polako da priznaju da je sporazum potreban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter