Izvor: Tanjug
29.09.2022 u 08:52
0

Američki vojni zvaničnik o curenju iz gasovoda Severni tok: „SAD apsolutno nisu uključene u to“

Uprkos strahovanjima američkih saveznika da su curenja gasovoda Severni tok namerno izazvana, SAD veruju da je preuranjeno za zaključak da je reč o „sabotaži“, izjavio je visoki američki vojni zvaničnik koji nije želeo da bude imenovan.

„Mnogi naši partneri, kako mi se čini, zaključili su ili veruju da je u pitanju sabotaža. Ja još nisam u poziciji da mogu da kažem da li je to tako ili nije“, dodao je zvaničnik, prenosi agencija Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje da li se može isključiti bilo kakva umešanost SAD u curenja gasovoda, vojni zvaničnik je odgovorio da „SAD apsolutno nisu uključene u to“.

UPOZORENJE IZ MOSKVE „Vašington ohrabruje neodgovornu eskalaciju nuklearne retorike svojih saveznika u Londonu!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter