Izvor: ALO
06.04.2024 u 14:15
0

ANTIHRIST UPRAVLA IZRAELSKOM ARMIJOM? Konačno zauzeli AL AKSA džamiju, srušiće je i grade SOLOMONOV HRAM? Šef UN se oglasio hitno

„Svetska centralna kuhinja zahteva nezavisnu istragu ubistva svojih radnika u izraelskom napadu u Gazi

Humanitarna organizacija Svetska centralna kuhinja poziva na formiranje nezavisne komisije za istragu ubistva njenih radnika u izraelskom vazdušnom napadu u Gazi. Ističu da izraelska vojska ne može verodostojno da istražuje sopstvenu „grešku“.

Portparol Bele kuće za nacionalnu bezbednost, Džon Kirbi, izjavio je da Sjedinjene Američke Države ne planiraju da sprovedu nezavisnu istragu o izraelskom napadu na Svetsku centralnu kuhinju u Gazi, u kojem je ubijeno sedam humanitarnih radnika.

ULTIMATUM MEDVEDEVA SE SPROVODI U DELO: RUSKI TEŠKI BOMBARDERI nadletali ALJASKU više od 12 SATI – AMERI „na aparatima“ (VIDEO)

Izraelske odbrambene snage (IDF) su saopštile da su otpustile majora i pukovnika jedinice koja je delovala u akciji u kojoj je poginulo sedmoro humanitarnih radnika dobrotvorne organizacije Svetska centralna kuhinja.

Zamenik ministra spoljnih poslova Poljske, Andžej Šejna, uručio je diplomatsku notu izraelskom ambasadoru u Varšavi, Jakovu Livneu, u znak protesta zbog ubistva poljskog humanitarnog radnika u izraelskom napadu na konvoj humanitarnih radnika u Gazi ranije ove nedelje.

Šef diplomatije Evropske unije, Žozep Borelj, rekao je da je izraelska vlada otvorila „neke koridore“ ka Pojasu Gaze kako bi se isporučila humanitarna pomoć, ali da to nije dovoljno da se spreči glad.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter