Izvor: Kurir
29.01.2024 u 00:03
0

AU, KAKO SE KUVA: KREĆEMO na VAŠINGTON, AMERIKA JE PROŠLOST! TEKSAS OBJAVIO POZIV za REGRUTACIJU!

Vojno odeljenje Teksasa objavilo je poziv za dobrovoljce da patroliraju granicom sa Meksikom u „oblastima visokog rizika“ kako bi sprečile kriminalne bande da ilegalno krijumčare ljude i drogu u državu.

– Operacija „Usamljena zvezda“ udružuje snage sa vojnim odeljenjem Teksasa i Odeljenjem za javnu bezbednost kako bi rasporedili agente granične patrole u ​​područja sa visokom pretnjom kako bi se poremetila sposobnost kriminalnih organizacija da krijumčare ljude i drogu u Teksas – navodi se u saopštenju.

Organizatori misije su otvorili nova radna mesta, a najavili su i uvođenje niza pogodnosti za volontere i spremnost da pokriju troškove njihovog smeštaja i ishrane.

AMERIKA SE GUŠI U KRVI – NAPADNUTE BAZE U JORDANU I SIRIJI! HITAN SASTANAK u BELOJ KUĆI – BAJDEN, BLINKEN, SALIVAN, BERNS…

Administracija koju predvodi predsednik Džo Bajden, podsetimo, sukobljava se sa vlastima Teksasa oko mera bezbednosti granica. Vlasti Teksasa insistiraju da granica nije adekvatno obezbeđena i da to omogućava rekordnom broju ilegalnih imigranata da uđu u Sjedinjene Američke Države. Američka administracija naziva mere koje preduzimaju lokalne vlasti neustavnim i preteranim.

Vrhovni sud je ranije doneo presudu kojom se kojom se zahteva od guvernera Teksasa Grega Abota da ukloni barijeru postavljenu da bi se obuzdao priliv migranata. Rok da dozvoli federalnim agentima da uđu u sporni deo granice kako bi uklonili barijere istekao je u petak.

Rukovodstvo 25 američkih država tada je optužilo Bajdena za nespremnost da se bori protiv ilegalne migracije, a sam Abot je otvoreno stavio do znanja da je spreman za potencijalni sukob sa saveznom vladom.

SAD su zabeležile rekordne nivoe ilegalne migracije poslednjih meseci, a granični zvaničnici su prošlog decembra zabeležili 302.000 ilegalnih prelazaka što je najveći broj u jednom mesecu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter