Izvor: TANJUG
29.10.2022 u 22:53
0

BAJDEN DANAS GLASA NA MEĐUIZBORIMA: S njim prvi put i unuka!

Predsednik SAD DŽozef Bajden danas će prevremeno glasati na izborima na polovini mandata koji se održavaju 8. novembra, a pridružiće mu se njegova 18-godišnja unuka Natali, koja glasa prvi put.

Ankete pokazuju da bi demokrate mogle da izgube kontrolu nad oba doma Kongresa, a nezadovoljstvo birača zbog visoke inflacije kvari zamah kojem su se demokrate nadale u oštroj borbi sa republikancima oko prava na abortus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odziv birača, obično daleko niži na izborima na sredini mandata predsednika SAD nego u godini predsedničkih izbora, biće ključan uslov u onim državama u kojima je rezultat neizvestan, a demokrate pozivaju birače da glasaju i ranije, dodala je agencija.

– Demokratija je doslovno, a ne figurativno, na glasačkom listiću ove godine, rekao je Bajden pristalicama tokom prikupljanja sredstava Demokratske stranke u petak u Filadelfiji.

Bajden skeptičan povodom Putinove izjave o nuklearnom oružju, na ovaj način opisuje svoju strepnju i nepoverljivost!

On je ocenio ove izbore „najvažnijim međuizborima u našem životu“.

-Budimo jasni: ovi izbori nisu referendum. To je izbor. Izbor između dve uveliko različite vizije Amerike, rekao je Bajden, obećavši da će ozakoniti odluku Rou protiv Vejda, kojom se legalizuje abortus, a koju je Vrhovni sud poništio u junu ako demokrate uspeju da povećaju broj svojih predstavnika u Senatu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter