Izvor: Sputnjik
13.07.2023 u 15:35
1

„BAJDEN JE BOLESNA I NESREĆA OSOBA, LEČIĆEMO GA“: PREDSEDNIK DUME nudi pomoć celom svetu

Predsednik SAD Džo Bajden je „bolesna i nesrećna osoba“, a pošto u SAD nema lekara koji bi mu mogli pomoći, bilo bi ispravno da mu se ponudi medicinska pomoć u Rusiji, izjavio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

 – To je veoma bolestan i nesrećan čovek. Pritom, treba uzeti u obzir da u SAD nema dobrih lekara koji bi mogli da mu pomognu sa bolestima od kojih boluje. U našem Institutu ‘Serbski’ ima takvih stručnjaka. Zato bi bilo ispravno da mu se preko međunarodne linije ponudi medicinska pomoć –  rekao je Volodin, obraćajući se Leonidu Sluckom, šefu komiteta Državne dume za međunarodna pitanja.

AZOV U UKRAJINI: Spremaju se za FRONT – RUSI SPREMNO ČEKAJU da SLOME KIČMU NACIZMU (VIDEO)

On je istakao da SAD sve više stvaraju napetost u svetu i da bi stoga svi stručnjaci iz raznih zemalja trebalo da pomognu Bajdenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„BAJDEN JE BOLESNA I NESREĆA OSOBA, LEČIĆEMO GA“: PREDSEDNIK DUME nudi pomoć celom svetu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter