Izvor: NOVOSTI
07.03.2024 u 20:20
0

BAJDEN OČAJAN, ŠALJE UKRAJINI NOVAC NAMENJEN SAD VOJSCI: Hvata se za slamku kao davljenik

AMERIČKE vlasti razmatraju da posegnu za budžetom američke vojske kako bi Ukrajini pružila preko potrebnu vojnu pomoć, izvestio je "Blumberg", pozivajući se na izvore upoznate sa razmatranjima.

Bela kuća navodno razmatra da uzme oko 200 miliona dolara iz rezervi Pentagona, a što je tek delić od 61 milijarde dolara namenjenih Kijevu u okviru Bajdenovog zahteva za dopunske finansije koji tek treba da bude ratifikovan u Predstavničkom domu Kongresa. Jedan od izvora kaže konačna odluka tek treba da bude doneta.

Predsednik SAD će još jednom pozvati kongresmene da odobre zakon tokom svog obraćanja o stanju države u četvrtak, navodi „Blumberg“. Senat je prošlog meseca odobrio paket pomoći, ali republikanska većina Predstavničkog doma i dalje odbijaju da ga odobri ne bi li tako naterala Bajdenovu administraciju da pooštri bezbednosne mere na južnoj granici SAD.

 

NE PADA NAM NA PAMET DA PRIZNAMO KOSOVO“: NATO država na strani SRBIJE!

Zastoj u Kongresu se dešava u ključnom trenutku za Ukrajinu, čije su trupe poslednjih nedelja bile prinuđene da se povuku sa nekoliko ključnih pozicija u Donbasu. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i drugi zvaničnici u Kijevu naveli su nestašicu municije i druge opreme kao razloge za gubitke na bojnom polju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter