Izvor: Sputnik Srbija
23.07.2022 u 11:56
0

BERLIN ISPALIO VARŠAVU: „Postoje poteškoće u „kružnom isporučivanju“ tenkova Ukrajini! Ništa od zapadnog naoružanja!

Ministarska inostranih poslova Nemačke Analena Berbok priznala je da postoje poteškoće u „kružnom isporučivanju“ tenkova Ukrajini, koje je Berlin ranije ugovorio s Varšavom.

„Ako je to bio pogrešan put, moramo da vidimo kako možemo aktivno da sarađujemo na drugi način“, rekla je Berbokova u intervjuu za tabloid „Bild“ komentarišući optužbe zamenika šefa poljske diplomatije Šimona Šinkovskog da su obećanja Nemačke o „kružnoj razmeni tenkova“ bila „obmanjujući manevar“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ERDOGAN NA UDARU BERLINA: Fotografija sa Putinom i Reisijem je izazov za NATO!

Prema rečima nemačke ministarke, „kružne isporuke“ tenkova ne funkcionišu onako kako je bilo planirano.

Ona je istakla da „niko ne namerava da obmanjuje evropske susede“, ali da je odmah bilo jasno da se tenkovi ne mogu zameniti momentalno.

Kružna razmena tenkova podrazumeva da Poljska preda Ukrajini tenkove sovjetske proizvodnje, kojima ukrajinski vojnici umeju da upravljaju, a da u zamenu za njih dobije zapadno naoružanje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter