Izvor: Telegraf.rs
08.08.2020 u 18:08
0

Bivša ambasadorka Srbije i njena ćerka POVREĐENE u Bejrutu!

Bivša ambasadorka Srbije u Bejrutu dr Gordana Aničić izjavila je danas da među povređenima u eksploziji u luci u tom gradu ima i naših građana, ali da njihove povrede nisu teške.

Aničić je  potvrdila da su povređene i ona i njena ćerka, koje su se nalazile u stanu udaljenom manje od kilometra od mesta ekspolizje.

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS! Rodila dete pa ga BACILA: Na bebinom telu UJEDI i BUBE!

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

DEFINITIVNO KRAJ?! Nataša OSTAVLJA Strahinju

URNEBESNO! Pogledajte kako učesnici Parova SPAVAJU, ko ne skida šminku, ko spava u ljubavi, a ko u NEMIRU (FOTO)

– Fizički smo dobro, ali čovek tek posle par sati počne da razmišlja šta je sve moglo da bude u tom momentu, kao što je bilo na drugim mestima i onda vas to drži danima u razmišljanju šta su ovi silni ljudi doživeli: nestali, povređeni… Ko je imao sreću da preživi, to je velika sreća – rekla je Aničić.

Ona je navela i da je šteta koja je do sada procenjena oko 15 milijardi evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter