Izvor: Sputnjik
13.08.2022 u 11:44
0

BIVŠA KONGRESMENKA OTKRILA ISTINU! Ovo je PRAVI CILJ Bajdenove strategije oko Ukrajine!

Pravi cilj eskalacije ukrajinske krize od strane Vašingtona ne bi trebalo tražiti u okvirima demokratije, već u težnji da se u Rusiji dogodi državni prevrat, izjavila je bivša američka kongresmenka Tulsi Habard.

BAJDEN IDE NA ODMOR Predsednik SAD za svoj odmor izabrao je destinaciju koju je redovno posećivao dok je bio potpredsednik!

Kako je rekla, Bajden svim silama nastoji da situaciju u Rusiji dovede do usijanja, između ostalog i putem proksi ratova budući da ekonomski pritisci za sada ne daju rezultata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uprkos svim tim krokodilskim suzama, demokratama nikad nije bilo do morala. Nikad nisu marili ni za narod u Ukrajini, ni za demokratiju. Cilj je da u Rusiji dođe do smene režima, a da bi se to postiglo, potrebno je naduvati konflikt kako bi se ojačao NATO i kako bi se podmirili apetiti vojnih korporacija – kazala je.

Po svemu sudeći, kako tvrdi Habardova, to je taj „novi svetski poredak“ o kojem govori američki predsednik Džozef Bajden, na čije bi čelo trebalo da stane Amerika.

– I on će ga graditi, čak i ako bude potrebno ceo svet staviti na ivicu nuklearne katastrofe – navela je.

Habardova je dodala i da nikakve posledice i broj poginulih ljudi neće zasmetati Vašingtonu da sprovede svoju zamisao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter