Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 08:16
0

BIZARNO! KOME TREBA MRTAV LENJIN? Pijani Rus pokušao da ukrade telo sovjetskog revolucionara iz mauzoleja

Pijani mušakarac pokušao da ukrade Lenjinovo telo iz mauzoleja

Ruska policija je privela pijanog muškarca koji je pokušao da ukrade telo Vladimira Lenjina iz mauzoleja na Crvenom trgu.

BRITANSKA ARISTOKRATSKA PORODICA NAJAVILA IZVINJENJE ZBOG ROBOVLASNIČKE PROŠLOSTI: Rešili da okaju grehe predaka i isprave nepravdu

-Incident se dogodio u noći na 6. februar. Muškarac je uhapšen kada je pokušao da provali u mauzolej u kojem se nalazi telo Vladimira Lenjina i ukrade ga. Kasnije je otkriveno da je muškarac bio pijan- potvrdio je izvor iz policije za rusku agenciju TASS.

Policajci su tokom noći primetili sumnjivog prolaznika koji je hodao u blizini mauzoleja. Kad je počeo da povlači vrata i pokušao da uđe unutra, policajci su ga priveli.

Navodno je na mesto događaja pozvana hitna pomoć, a lekari su utvrdili da muškarac ima psihički poremećaj izazvan dejstvom alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter