Izvor: Happy BSC
02.03.2024 u 09:51
0

BRUTALNA TUČA POLICIJE I POLJOPRIVREDNIKA U ŠPANIJI! Talas protesta se širi (VIDEO)

Kao i poljoprivrednici u drugim evropskim zemljama, oni zahtevaju veću fleksibilnost od Evropske unije i strožu kontrolu proizvoda zemalja

Poljoprivrednici u Španiji pridružili su se evropskim kolegama i organizovali su proteste širom zemlje.

Kao i poljoprivrednici u drugim evropskim zemljama, oni zahtevaju veću fleksibilnost od Evropske unije, strožu kontrolu proizvoda zemalja koje nisu članice EU i veću pomoć vlade.

Na jednom od poslednjih snimaka koji je obišao svet možemo videti tuču poljoprivrednika i policije.

Španski farmeri imaju slične probleme kao i njihove kolege u Francuskoj, Belgiji, Holandiji, Italiji i drugim zemljama gde je bilo protesta.


Kažu da im propisi koji čine deo Zajedničke poljoprivredne politike (CAP) EU, uz visoke troškove goriva i energije, otežavaju zaradu.

Podsetimo, rat u Ukrajini izazvao je niz nepravilnosti najviše u evropskim zemljama, a sve o tome kako ruska vojska napreduje i o liniji fronta koja je i dalje aktuelna možete gledati u emisiji Happy televizije „Aktuelnosti„.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter