Izvor: Kurir.rs/Agencije
28.09.2022 u 09:07
0

BUGARSKA I POLJSKA POZVALA SVOJE DRŽAVLJANE DA HITNO NAPUSTE RUSIJU: Evakuacija bi mogla biti otežana ili nemoguća!

Vlade Poljske i Bugarske pozivaju svoje državljane koji su još uvek u Rusiji da hitno napuste tu zemlju.

Kako javlja Gardijan, moguće je da je poziv upućen jer se očekuju još veće gužve na graničnim prelazima s obzirom na to da sve više Rusa beži od mobilizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarstvo spoljnih poslova Bugarske je sinoć pozvalo svoje državljane da se „suzdrže od putovanja u Rusku Federaciju“ dok je onima koji se već nalaze u Rusiji savetovalo da „razmotre mogućnost napuštanja zemlje što je pre moguće, koristeći trenutno dostupna prevozna sredstva“.

I poljsko ministarstvo spoljnih poslova poslalo je slično saopštenje.

REFERENDUM U ZAPOROŠKOJ OBLASTI Evo kako su se stanovnici izjasnili o pripajanju Rusiji!

U slučaju drastičnog pogoršanja bezbednosne situacije, zatvaranja granica ili drugih nepredviđenih okolnosti, evakuacija bi mogla biti značajno otežana ili čak nemoguća.

Preporučujemo poljskim državljanima koji su na teritoriji Rusije da napuste njenu teritoriju koristeći dostupna komercijalna ili privatna prevozna sredstva, poručilo je poljsko ministarstvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter