Izvor: Tanjug
09.09.2022 u 07:48
0

ČARLS JE NOVI KRALJ NAKON MAJČINE SMRTI: „Ovo je trenutak najveće tuge za mene…“

Princ Čarls je u najstariji prestolonaslednik koji je postao kralj u Britaniji. Na toj prvoj poziciji u redu za Britanski presto je takođe proveo najviše godna nego bilo ko pre njega. On je automatski postao prestolonaslednik još februara 1952. kao najstariji sin Elizabete Druge koja je smrću svog oca tada postala kraljica.

Preminula kraljica Elizabeta II: Velika Britanija ostala bez najdugovečnije vladarke!

Čarls neće nužno biti poznat kao kralj Čarls III. On može da izabere bilo koje ime za sebe kao kralja, a bilo je izveštaja da bi se mogao odlučiti za drugo.

„Smrt moje voljene majke, njenog veličanstva kraljice, trenutak je najveće tuge za mene i sve članove moje porodice“, naveo je danas novi britanski kralj Čarls u saopštenju objavljenom nakon smrti njegove majke kraljice Elizabete II.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Veoma tugujemo zbog smrti dragog suverena i veoma voljene Majke. Znam da će ovaj gubitak snažno osetiti cela zemlja i Komonvelt, kao i veliki broj ljudi širom sveta“, istakao je on.

„Tokom ovog perioda žalosti i promene, utehu mi daje saznanje o poštovanju i dubokoj privrženosti koju je Kraljica imala“, stoji u saopštenju britanskog kralja Čarlsa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter