Izvor: Informer
24.04.2024 u 16:21
1

ČELIČNO KUPANJE RANOM ZOROM: RUSI sve živo sručili na ODESU – evo kada RUSKE TRUPE uleću u grad

Oružane snage Ruske Federacije izvršile su napad na položaj ukrajinske vojske u Odesi, u blizini mosta Gorbatovo, saopštio je Sergej Lebedev, koordinator organizacije koja deluje u interesu ruskih vlasti na teritoriji pod kontrolom Ukrajine, za „RIA Novosti“.

– U 7.05 časova dogodio se napad u Odesi. Moji izvori pišu da je pogođena jedinica ukrajinske vojske u blizini mosta Gorbatovo. Eksplozija je bila toliko snažna da se kuća na 10 kilometra udaljenost od tačke udara zatresla. Oni koji su bili bliže, prenose da je bilo ne samo nekoliko udara, već i sekundarna detonacija – navodi Lebedev.

On dodaje i da je nakon napada Odesa delimično ostala bez električne energije.

DA LI JE ODZVONILO TIK TOKU: Kongres SAD usvojio zakon koji bi mogao da dovede do NJEGOVOG kraja

Ovu informaciju su prethodno saopštili pojedini ukrajinski mediji, koji su naveli i da se u Odesi „čuju eksplozije“, kao i da je „od 6.57 u Odeskoj oblasti proglašena uzbuna za vazdušnu opasnost“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČELIČNO KUPANJE RANOM ZOROM: RUSI sve živo sručili na ODESU – evo kada RUSKE TRUPE uleću u grad”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter