Izvor: sputnikportal.rs
18.10.2022 u 10:21
0

CRNE KUTIJE POSLATE NA ANALIZU: Evo šta se smatra glavnim uzrokom pada aviona Su-34 u Jejsku!

Kao osnovni uzrok pada aviona Su-34 u gradu Jejsku, u Krasnodarskom kraju Rusije, istraga razmatra tehničku neispravnost letelice, saopštio je Istražni komitet Rusije.

U saopštenju je navedeno da je pokrenut krivični postupak na osnovu člana 351 Krivičnog zakona Rusije o narušavanju pravila letenja ili pripreme aviona za let.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

S mesta pada aviona uzete su crne kutije, koje su poslate na stručnu analizu, kao i uzorci goriva. Piloti, koji su uspeli da se katapultiraju, daju iskaze istražiteljima, navedeno je u saopštenju Istražnog komiteta Rusije objavljenom na Telegram kanalu.

CRNE SLUTNJE U JEJSKU SE OBISTINILE: „Broj poginulih u požaru nakon pada vojnog aviona porastao, među stradalima i deca!“

Ministarstvo odbrane Rusije je u ponedeljak saopštilo da je tokom probnog leta supersonični lovac-bombarder Su-34 pao u Jejsku, a da su se piloti katapultirali. Na mestu pada aviona u dvorištu stambene četvrti zapalilo se gorivo aviona. Poginuo je 13 osoba, među kojima troje dece, a još 19 ljudi je povređeno, od toga petoro dece.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter