Izvor: Alo.rs
06.08.2023 u 22:04
1

DA LI ĆE SE DESITI ZNAČAJNE PROMENE? Ključan trenutak u optužnici protiv TRAMPA, jedna stvar može sve da promeni

Advokat Donalda Trampa sugerisao je da bi Majk Pens mogao da pomogne svom bivšem šefu da se izbori sa optužbama za krivičnu zaveru u vezi sa izborima 2020. protiv Trampa, tvrdeći da bi bivši potpredsednik bio „najbolji svedok“ odbrane.

Advokat Džon Lauro je umanjio razlike između bivšeg predsednika i Pensovih izveštaja o tome šta se dogodilo uoči potvrde pobede Džoa Bajdena nad Trampom 6. januara 2021., čije su pristalice napale američki Kapitol tog dana.

Upitan da li se plaši da će Pens biti pozvan kao svedok optužbe u slučaju, Lauro je rekao:

„NISAM ZADRŽAO POVERLJIVE DOKUMENTE“: Tramp se izjasnio da nije KRIV po NOVIM OPTUŽBAMA

„Ne, ne, u stvari, potpredsednik će biti naš najbolji svedok. Postojalo je ustavno neslaganje između potpredsednika (Pensa) i predsednika Trampa, ali suština nikada, nikada u istoriji naše zemlje, jer su takve vrste nesuglasica krivično gonjene. To je nečuveno.”

Ranije u nedelju, Pens – koji se bori protiv Trampa za republikansku predsedničku nominaciju 2024. – rekao je za CBS da „ne planira“ da svedoči u korist tužilaštva.

Ali on to nije isključio. Kao odgovor na Laurovu prošlonedeljnu tvrdnju da je sve što je Tramp uradio bilo da ga je zamolio da pauzira sertifikaciju, Pens je rekao:

„To se nije dogodilo.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA LI ĆE SE DESITI ZNAČAJNE PROMENE? Ključan trenutak u optužnici protiv TRAMPA, jedna stvar može sve da promeni”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter