Izvor: BSC Happy
24.03.2023 u 12:14
1

„DAJTE ORUŽJE ILI NAS NEĆE BITI“: Zelenski preklinje Evropu!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je u četvrtak Evropu da poveća i ubrza isporuke modernog naoružanja i uvede strože sankcije Rusiji, rekavši da bi u suprotnom rat mogao da se oduži godinama.

U video obraćanju ukrajinski predsednik Zelenski je insistirao na dobijanju još više kontigenata vojne opreme i naoružanja, ili će, kako je rekao, doći do dugog rata i toliko krvavih sukoba da Evropa neće moći nikada da se oporavi.

Ako Evropa sačeka, zlo će možda imati vremena da se pregrupiše i pripremi za godine rata. U vašoj je moći da to sprečite – naveo je Zelenski.

ZELENSKI U BAHMUTU: Evo šta je poručio vojnicima

Zelenski je tokom obraćanja konstantno urgirao na hitnosti akcije snabdevanja Ukrajine oružjem.

Ne možemo stalno da odlažemo prenos oružja našim vojnicima… potrebni su nam moderni avioni. Razgovarali smo o tome. Da li zaista postoji racionalna motivacija u kašnjenjima u vezi sa savremenim avionima? – upitao je on.

Kijev je najavio kontraofanzivu… ovaj video njenog predsednika ne ide tome u prilog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DAJTE ORUŽJE ILI NAS NEĆE BITI“: Zelenski preklinje Evropu!”

  1. Neće vas biti ni sa oružjem ni bez oružja…U šta si uvukao svoj narod i državu zarad interesa SAD i NATO…u propast i nestanak….Niko te spasiti nemože ni Englezi ni Amerikanci jer se svak boji da ne nestane kao što ćeš ti biti uništen do temelja.

    9
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter